ZAPADNA OBALA LA-SF POVRATNE KARTE ISPOD 100USD (i obratno)

Za ekipu koja radi na Zapadnoj obali SUPER PONUDA! ????????????

Ako ulovite neke slobodne dane tokom juna, jula, avgusta i septembra, Virgin America i Alaska Airlines imaju finu ponudu za vas!

Povratne karte iz SF-a ili LA-a možete da nađete za ispod 100USD!

Evo jednog primera:

 

Idite na sajt kompanije Virgin America i izaberite destinaciju

Screen Shot 2017-06-01 at 8.06.27 PM

 

Izaberite datum koji vam najviše odgovara (uključujući i cenu), a potom izaberite i datum povratne karte… ako se vraćate naravno he he ????

Screen Shot 2017-06-01 at 8.06.52 PM

 

Pre izbora vremena poletanja prema destinaciji (normalno postoji nekoliko polazaka dnevno), u donjem delu slike ćete primetiti sugestiju da slične cene možete pronaći i na sajtu kompanije Alaska Airlines koja je ušla u partnerstvo sa Virgin America prošle godine

Screen Shot 2017-06-01 at 8.07.16 PM

 

I na kraju, u gornjem desnom uglu vidite konačnu cenu!

Screen Shot 2017-06-01 at 8.07.32 PM

OBAVEZNO POSETITE SAJT AVIOKOMPANIJE VIRGIN AMERICA I ZA DRUGE DATUME I KOMBINACIJE!

 

Ako ne znate gde biste odseli, Booking je odličan sajt za pretragu hotela.

Airbnb takođe može da bude odlično rešenje, a registracijom preko našeg linka, možete da ostvarite popust do 40 dolara za prvo noćenje! REGISTRACIJA NA AIRBNB <<<

Potreban vam je auto? Da li ste čuli za sajt TURO, gde možete da iznajmite sjajne automobile od lokalaca? Mi smo probali, a naše iskustvo možete da pročitate OVDE <<<, a potom i da rentirate ukoliko vam ta priča odgovara (i ako ispunjavate uslove :/ )

 

Ovo ne moramo da vam pričamo, ali ako ne znate šta biste tačno radili, evo nekih predloga:

U LA-u možete da obiđete Holivud, Beverli Hils, Universal Studio, Santa Monica Pier, Venice beach, pojedete pljesku u In-And-Out Burger, prošetate Holivud bulevarom i dr.

U SF-u možete da se muvate oko Golden Gejta, prošetate Pier-om 39, skoknete časkom do čuvene Lombart ulice, prošeta Castro Distriktom gde nećete videti samo one koji su istopolno orijentisani, već i dobre kafeterije, mesta za klopu i dr.

 


Portal EWORKANDTRAVEL ne garantuje za tačnost cena jer su iste podložne promenama u skladu sa ponudom i potražnjom. Nadamo se da ćete uspeti da napravite najbolju kombinaciju ????

Javite nam se <3

Jun 1, 2017